Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Seminari de recerca

  /    /  Seminari de recerca

Des del curs 2008-2009, cada any l’Escola Internacional de Doctorat de la Universitat d’Andorra organitza un seminari de recerca. L’objectiu fonamental d’aquests seminaris és la creació d’un fòrum permanent on els diferents grups de recerca i els doctorands i doctorandes poden explicar, de forma divulgativa, el seu treball i objectius i el personal no investigador pot conèixer els diferents àmbits en què es treballa a la Universitat.

Aquests seminaris estan destinats al personal investigador, al personal docent, a l’alumnat que mostri interès en la recerca i al públic en general que vulgui conèixer o participar en els àmbits de recerca de la Universitat.

En els últims anys, en el marc del Seminari de recerca s’han organitzat concursos de divulgació científica per premiar les persones investigadores que millor sabessin comunicar les seves recerques al públic generalista. L’any 2020 es va celebrar el concurs ‘Tesi en 4 minuts’, que es pot recuperar en aquest enllaç. El 2022 es va fer un concurs fotogràfic, ‘La meva recerca en una imatge’, del qual se’n va fer una exposició digital. El 2023 es va organitzar un concurs de divulgació científica a través de Twitter, ‘La meva recerca en un fil de Twitter’, que es pot recuperar a la xarxa social a través de l’etiqueta #filrecerca.