Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Concurs de presentacions de tesis en quatre minuts al 12è Seminari de recerca

Concurs de presentacions de tesis en quatre minuts al 12è Seminari de recerca

 

La dotzena edició del Seminari de recerca de la Universitat d’Andorra, que se celebrarà el proper 3 de juliol de 2020, comptarà amb un concurs de presentacions de tesis en quatre minuts. Aquest tipus de presentacions són un format ideal per a donar a conèixer les recerques que estan duent a terme els doctorands i doctorandes de la Universitat d’Andorra, que és l’objectiu principal del Seminari de recerca.

La iniciativa posarà als participants el repte d’explicar la seva tesi amb un temps limitat i amb un llenguatge planer i comprensible per al públic general. Aquest tipus d’exposicions de curta durada són cada cop més freqüents en congressos, seminaris, workshops, i sobretot en concursos d’àmbit acadèmic.

Per tal d’ajudar els estudiants de doctorat a preparar la presentació, l’UdA va organitzar una formació de quatre hores de càrrega lectiva en format virtual. El curs “Tesi en 4 minuts” tenia per objectiu saber com divulgar una investigació davant d’un públic no especialitzat i pot ser molt útil no només per a la presentació en el marc del Seminari de recerca sinó també per al futur investigador dels futurs doctors.

El concurs “Tesi en 4 minuts” està adreçat als doctorands i doctorandes tant de l’UdA i com els que reben un ajut del Govern d’Andorra. Serà el públic assistent qui s’encarregarà d’avaluaar les presentacions, seguint els criteris que defineix la Universitat de Queensland, pionera en aquest tipus de certamens. El premi per a la persona guanyadora serà un kit per crear vídeos i fer videoconferències: focus, trípode i micròfon.

El 12è Seminari de recerca de l’UdA del dia 3 de juliol també comptarà amb una taula rodona entre les coordinadores dels quatre grups de recerca de la Universitat (GRIE, GREL, GRCS i GREF), i s’hi exposarà la memòria d’activitats del curs 2019-2020, en què precisament s’han complert els 10 anys del Programa de doctorat.

Programa del 12è Seminari de recerca

9.45: Benvinguda i presentació del XII Seminari de recerca
10.00: Memòria de recerca del curs 2019-2020
10.15 – 10.45: Taula rodona grups de recerca
10.45: Pausa cafè
11.00: Concurs ‘Tesi en 4 minuts’ (segueix l’acte en directe)

 

Com que l’aforament és limitat, tothom que desitgi venir de públic a l’acte ha de confirmar la seva assistència per correu electrònic a atorrebella@uda.ad.

 

Data de publicació: 15 de maig de 2020
Darrera actualització: 2 de juliol de 2020