Image Alt

UdA Alumni

  /    /  UdA Alumni

UdA Alumni és una xarxa d’antics alumnes de la Universitat d’Andorra, gestionada de manera paral·lela, l’objectiu principal de la qual és crear sinergies i interaccions tant amb membres de la mateixa UdA com amb el món professional. UdA Alumni neix amb la voluntat de ser un fil connector entre el món professional i l’acadèmic. Com també crear serveis específics a tots els membres, com poden ser cursos o espais de networking per exemple.

Qui pot ser UdA Alumni?

Qualsevol antic estudiant de l’UdA que hagi acabat el seu cicle formatiu a la Universitat.

No soc estudiant. Puc col·laborar-hi?

Si, pots col·laborar-hi i hi ets benvingut/da! A UdA Alumni tenim l’espai per a tu, seràs “Amic d’UdA Alumni”. Qualsevol persona física o entitat que estigui interessada en els serveis que oferim i que vulgui aportar el seu granet de sorra té les portes obertes.

Què m’ofereix?

Actualment oferim un espai de treball físic, gratuït ubicat a l’UdA. S’està treballant amb diversos descomptes en entitats del país, així com en serveis acadèmics lligats a l’UdA. Els serveis aniran creixent sota demanda i necessitat del seus membres.

Aquesta secció està en constant evolució, no dubteu a consultar les novetats.

Cal fer algun tràmit?

Si acabes de titular-te, cap ni un. Ets membre de ple dret i de manera directa. Si ets un antic estudiant i encara no t’hem pogut contactar només ens ho has de fer saber. Com? Molt senzill. O bé trucant directament a l’UdA i dir que ets un antic estudiant de l’UdA, i ens posarem en contacte amb tu, o bé enviant directament un missatge de correu electrònic a alumni-president@uda.ad i serà un plaer tenir-te entre nosaltres.

Com puc assabentar-me de les novetats?

Tenim diverses fonts:

  • Disposem d’aquest espai a la web de l’UdA, a on anirem penjant totes les novetats
  • Al butlletí de la Universitat, a on tenim un espai
  • Via correu electrònic als seus membres

Carta de presentació