Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Els alumnes de batxillerat descobreixen el campus lauredià

Els alumnes de batxillerat descobreixen el campus lauredià

Més de 350 alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius del país han visitat aquest dimarts el campus de la Universitat d’Andorra (UdA) en el marc de la 17a edició de la “Diada universitària”, una jornada de portes obertes destinada a fer conèixer als joves preuniversitaris les instal·lacions de la universitat pública andorrana i la seva oferta formativa i de serveis. La diada ha comptat amb la participació d’alumnes de l’escola Agora Andorra, el Centre de Formació Professional, el Col·legi Espanyol María Moliner, el Col·legi Sant Ermengol, l’Escola Andorrana de Batxillerat i el Liceu Comte de Foix.

Organitzada per la mateixa Universitat amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, la jornada ha començat amb una presentació general adaptada a cada centre. Posteriorment, els joves han gaudit d’un dinar a la plaça de la Germandat i han pogut participar en els diversos tallers que professors i estudiants de l’UdA han organitzat per fer conèixer amb més detall les formacions reglades presencials que s’hi poden cursar: principalment, els bàtxelors en Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Totes quatre són formacions de primer cicle universitari d’una durada de tres anys. A més, l’UdA també ofereix una formació professional de grau superior en Comptabilitat i administració, quatre bàtxelors virtuals, tres màsters i el programa de Doctorat.

La “Diada universitària” és una activitat que es duu a terme coincidint amb el període de preinscripcions per estudiar a l’UdA, un tràmit que es pot formalitzar fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia. Durant les dues properes setmanes tindrà lloc una nova sèrie de sessions informatives temàtiques per a totes les persones interessades a iniciar els estudis el curs vinent.

Data de publicació: 16 de maig de 2023