Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Antoni Bassas farà la conferència inaugural del curs universitari 2014-2015 a Andorra

Antoni Bassas farà la conferència inaugural del curs universitari 2014-2015 a Andorra

El periodista català Antoni Bassas participarà a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2014-2015 a la Universitat d’Andorra (UdA), que tindrà lloc a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a Sant Julià de Lòria, el dimarts 21 d’octubre de 2014 a les 11.00 h. Convidat per la Universitat d’Andorra, Bassas hi pronunciarà la conferència inaugural, titulada Dels Estats Units a Europa, el clam per recuperar la democràcia. L’acte estarà obert al públic, amb entrada lliure.

Antoni Bassas (Barcelona, 1961) és actualment editor del diari Ara. Va debutar en el periodisme davant dels micròfons de Ràdio Joventut, als 16 anys. Quan en tenia 20, el va fitxar Joaquim Maria Puyal perquè s’integrés a l’equip de les transmissions de Futbol en català, de Ràdio Barcelona. Tots dos radiofonistes van fer el salt a Catalunya Ràdio. L’etapa com a comentarista esportiu la va tancar el 1995, després de més de 800 partits narrats en català. Bassas va tenir la responsabilitat de prendre el relleu de Josep Cuní, que deixava El matí de Catalunya Ràdio. Ho fa fer durant 14 temporades consecutives i el va convertir en el programa de ràdio més escoltat de Catalunya. També ha treballat a la televisió. Va ser guionista i presentador de concursos com Tres pics i repicó i El joc del segle. La temporada 1998-1999 va codirigir i presentar Aquest any, cent!, una sèrie que repassava la història del FC Barcelona.  Del 2009 al 2013 va fer una estada a Washington com a corresponsal de TV3.

El curs acadèmic 2014-2015 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Antoni Martí, en companyia del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida. L’acte inclourà el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.

Data de publicació: 1 d’octubre del 2014.