Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Arrenca una nova edició del curs Aula Magna

Arrenca una nova edició del curs Aula Magna

Aquest 13 d’octubre, el Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella ha acollit l’acte d’obertura del curs Aula Magna 2022-2023 amb la conferència inaugural, a càrrec d’Eulàlia Cucurella, de la Fundació Alzheimer Catalunya, titulada “Desmitificant l’envelliment”. Després de dos anys i mig d’aturada en què no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia de Covid-19, finalment s’ha pogut donar el tret de sortida a una nova edició, la 16a, del curs Aula Magna, un projecte conjunt de la Universitat d’Andorra (UdA) i del Comú d’Andorra la Vella que va néixer l’any 2005 amb la finalitat d’apropar la universitat a la societat andorrana, de tal manera que tothom que ho desitgi pugui tenir accés al coneixement, mitjançant unes sessions on la gent gran comparteix les classes amb els joves estudiants de l’UdA.

Enguany, fins al 18 de maig del 2023 tindran lloc dotze sessions en les quals es tractaran temes de salut, educació, tecnologia i empresa, entre d’altres. També s’ha previst una sortida d’intercanvi interuniversitari. La majoria de sessions tindran lloc a la Universitat, ja que es pretén que hi hagi una convivència de la gent gran amb els estudiants de l’UdA.

La inscripció i la matrícula al curs Aula Magna, que són gratuïtes, es poden formalitzar fins al 30 d’octubre al Punt Informació Gent Gran del Comú d’Andorra la Vella i a la Universitat d’Andorra. El programa Aula Magna s’emmarca dins de la Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra, que té com a objectiu principal ajudar a reduir la fractura digital a través de la formació i de l’intercanvi d’experiències.

Programa complet

Formulari de preinscripció

Data de publicació: 13 d’octubre de 2022