Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Aula Magna tanca les portes de la 9a edició amb una cinquantena de participants

Aula Magna tanca les portes de la 9a edició amb una cinquantena de participants


El curs Aula Magna va tancar el seu programa de sessions el 8 de maig a la tarda amb un acte de cloenda i germanor. L’activitat va iniciar-se ara fa nou anys en col·laboració entre el Comú d’Andorra la Vella i la Universitat d’Andorra, i cada cop està més consolidada. Així, enguany finalitzava la seva novena edició amb 46 participants.

La conferència de cloenda, “Esteve Albert, 100 anys”, va ser a càrrec d’Anna Riberaygua, llibretera i activista cultural. 

Pel que fa al balanç, els organitzadors n’han fet una “valoració molt positiva”, i han destacat que “els padrins repeteixen any rere any, satisfets, i sempre demanen poder continuar en la següent edició”. A banda d’apropar la cultura a tota la societat, Aula Magna també serveix per recrear vincles intergeneracionals, ja que als cursos hi participen estudiants de la Universitat.

L’acte va incloure la projecció d’un vídeo-resum que recull els millors moments de les sis sessions monogràfiques realitzades, a més de la trobada d’intercanvi a Lleida.

 

Data de publicació: 9 de maig del 2014.