Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Benvinguda als estudiants internacionals

Benvinguda als estudiants internacionals

La Universitat d’Andorra (UdA) ha dut a terme el divendres 27 de setembre la jornada d’acollida als estudiants internacionals d’aquest nou curs 2019-2020. L’acte ha servit per donar-los la benvinguda i presentar-los els mentors del Buddy Programme, el programa que posa en contacte els estudiants nouvinguts amb companys locals que els acompanyen en el seu procés d’adaptació a Andorra i a la Universitat.

Enguany la jornada ha comptat amb la participació dels mentors, un beneficiari de la beca Fulbright i una quinzena de nous estudiants internacionals que han començat estudis de formació reglada a l’UdA provinents de països com Perú, Equador, Espanya, França, Romania, República Dominicana, Marroc, Xile, Panamà i Brasil. Aquests estudiants internacionals s’afegeixen als que actualment estan cursant segon o tercer de bàtxelor.

Al llarg del curs, el Buddy Programme organitza diverses trobades culturals, sortides i activitats d’oci dirigides als estudiants internacionals i els fulbrighters d’Andorra. La jornada s’ha tancat amb un dinar per a tots els participants.

Data de publicació: 27 de setembre del 2019