Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Cloenda de la 16a edició del curs Aula Magna

Cloenda de la 16a edició del curs Aula Magna

El dijous 18 de maig, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, va tenir lloc l’acte de cloenda del curs Aula Magna 2022-2023, amb la conferència“Kintsukuroi, un mètode de resiliència aplicada”, a càrrec del psicòleg Tomàs Navarro.

Aula Magna és una iniciativa conjunta de la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella que ofereix, d’octubre a maig, un programa formatiu de sessions acadèmiques dirigit a persones de més de 50 anys que combina la part teòrica amb la pràctica, com també sortides culturals. Les sessions del curs es comparteixen amb els estudiants joves de la Universitat. L’objectiu és fer que la Universitat i el coneixement siguin accessibles a totes les edats.

En la passada edició, hi van prendre part 10 participants sènior i es van programar una dotzena de sessions sobre temes de salut, educació, economia i tecnologia. Durant l’acte de cloenda es va lliurar un pin de plata i un certificat d’honor a un estudiant sènior que participa al programa des de fa deu anys.

L’acte es va aprofitar també per presentar el programa del curs Aula Magna 2023-2024. Atès el bon funcionament del projecte i l’acceptació que va tenint cada any, la voluntat és que tingui, doncs, continuïtat en el futur. Així, el proper curs acadèmic se’n programarà la dissetena edició, durant la qual es recuperaran les activitats a l’exterior com un intercanvi interuniversitari a Barcelona i una sortida cultural.

Data de publicació: 19 de maig de 2023