Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Cloenda de la 17a edició del curs Aula Magna

Cloenda de la 17a edició del curs Aula Magna

Aquest dijous 16 de maig, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, ha tingut lloc l’acte de cloenda del curs Aula Magna 2023-2024, amb la conferència “Cap a una era postantibiòtica? Un repte global i col·lectiu”, a càrrec de l’expert Agustí Peris.

Aula Magna és una iniciativa conjunta de la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella que ofereix, d’octubre a maig, un programa formatiu de sessions acadèmiques dirigit a persones de més de 50 anys que combina la part teòrica amb la pràctica, com també sortides culturals. Les sessions del curs es comparteixen amb els estudiants joves de la Universitat. L’objectiu és fer que la Universitat i el coneixement siguin accessibles a totes les edats. En la passada edició, hi van prendre part 30 participants sènior i es van programar una desena de sessions sobre temes de salut, educació, economia i tecnologia.

L’acte s’ha aprofitat també per presentar el programa del curs Aula Magna 2024-2025. Atès el bon funcionament del projecte i l’acceptació que va tenint cada any, la voluntat és que tingui, doncs, continuïtat en el futur. Així, el proper curs acadèmic se’n programarà la divuitena edició, durant la qual, a més de les sessions acadèmiques, es farà un intercanvi interuniversitari a l’UdA, com a universitat amfitriona, amb la UIC i la UdL, i una sortida cultural a l’exterior.

Data de publicació: 16 de maig de 2024