Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Comença el compte enrere per al Festival Ull Nu

Comença el compte enrere per al Festival Ull Nu

Ull Nu, el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, tindrà lloc finalment els dies 9, 10 i 11 de novembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Des d’ara, i fins al 6 de setembre, s’hi poden presentar les produccions a concurs. El certamen presentarà un programa que oferirà, per a tots els públics i de manera gratuïta, una selecció variada de les millors creacions audiovisuals realitzades per joves dels Pirineus. També acollirà la competició a partir de la qual les millors obres presentades seran guardonades en les diferents categories: ficció, documental, videoart i experimental, publicitat i videoclip, audiovisual de temàtica esportiva, i menors de 18 anys.

El festival, organitzat pel col·lectiu Ull Nu, l’espai Artèria (Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella) i l’associació Jam Jove, compta amb la col·laboració de la Universitat d’Andorra (UdA), que atorgarà el Premi del públic. La dotació en aquest cas no serà econòmica, sinó que consistirà en una obra d’art original, especialment creada per a l’ocasió, i realitzada per un artista del país amfitrió. La resolució d’aquest premi es durà a terme a partir del recompte de les votacions que emetrà el públic assistent. El vídeo guanyador s’anunciarà durant l’acte de cloenda.

Per a més informació sobre Ull Nu – Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus i per a la informació sobre les inscripcions, consulteu el web festivalullnu.com o contacteu amb el Col·lectiu Ull Nu a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

Notícia anterior: L’UdA, amb el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus

Data de publicació: 13 de juny del 2012.