Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Comencen els cursos preparatoris per millorar la incorporació dels nous estudiants

Comencen els cursos preparatoris per millorar la incorporació dels nous estudiants

Amb la voluntat de donar una millor acollida als estudiants de nou ingrés, la Universitat d’Andorra ha iniciat diversos cursos preparatoris de caràcter optatiu en els àmbits de les matemàtiques, les llengües i la bioquímica, que tenen lloc durant aquesta primera setmana de setembre, just abans de l’inici del nou curs acadèmic 2020-2021. Es tracta de formacions preparatòries per a la incorporació als bàtxelors de l’UdA, i estan especialment destinades a aquelles persones que provenen de branques poc vinculades a la carrera que volen cursar o que els manca un reforç extra per arribar al nivell recomanat en llengua anglesa.

El primer curs programat, de preparació a les matemàtiques d’empresa i d’informàtica, té com a objectiu revisar i reforçar coneixements i habilitats matemàtiques necessàries per afrontar amb garanties d’èxit els continguts dels bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses.

En segon lloc, s’ha previst un curs preparatori de llengua anglesa en el qual es treballen les competències comunicatives del nivell B1 per poder participar amb èxit en les activitats acadèmiques que es desenvolupen en aquesta llengua.

I finalment, s’ofereix un curs preparatori de bioquímica, pensat especialment per als estudiants que cursaran el bàtxelor en Infermeria i que provenen de formacions amb poc contingut relacionat amb els àmbits de la química, la biologia cel·lular i la bioquímica.

Les tres formacions són presencials amb una durada de 20 hores lectives. Les classes tenen lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre del 2020. La prova d’avaluació, de la seva banda, es fa el 14 de setembre. Si se supera l’avaluació, els estudiants obtindran dos crèdits de lliure elecció que podran incorporar al seu expedient de bàtxelor.

Data de publicació: 1 de setembre de 2020