Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Concurs d’enigmes #UdA25

Concurs d’enigmes #UdA25


En el marc de la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, la Universitat d’Andorra (UdA), amb la col·laboració de Ràdio Andorra (RNA), us convida a participar al
Concurs d’enigmes #UdA25. Hi ha en joc una tauleta digital Wi-Fi d’última generació! La persona guanyadora serà qui hagi contestat correctament a un major nombre d’enigmes.

En total hi ha 25 enigmes per resoldre durant 25 setmanes, del 18 de novembre del 2013 a l’1 de juny del 2014.  Es fan públics setmanalment al programa Bon dia, que hi ha algú? de Ràdio Andorra (RNA) i a la pàgina de la Universitat d’Andorra al Facebook. Només hi ha una manera de participar: mitjançant un missatge a concurs@uda.ad. Ànims!

Bases del Concurs d’enigmes #UdA25

Quin és el premi?

El premi és una tauleta digital Wi-Fi d’última generació.

Què cal fer?

Cal respondre amb la solució correcta a l’enigma plantejat setmanalment per la Universitat d’Andorra (UdA) segons les condicions establertes.

Com cal fer-ho?

Només hi ha una manera de participar: mitjançant un missatge a concurs@uda.ad amb la resposta i les dades de la persona participant (nom i cognom). S’admet només 1 missatge per participant. Qualsevol correu que no porti la resposta correcta serà descartat.

Quan cal fer-ho?

El període hàbil de participació comença el primer dia feiner de cada setmana (dilluns  o dimarts), i acaba el diumenge (inclòs). No hi haurà enigma durant les vacances de Nadal i Pasqua.

Qui pot participar?

Pot participar tothom.

On es publicaran els enigmes?

Els enigmes setmanals es faran públics:

Cada mes es recopilaran les solucions dels enigmes anteriors a l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra.

Qui pot guanyar el premi?

Opten al premi final totes les respostes correctes que arribin en el període hàbil de participació, en el benentès que només es prendrà en consideració la primera resposta setmanal per participant.
Els missatges correctes permeten sumar punts, des del 18 de novembre fins a l’1 de juny. Cada enigma encertat dóna un punt.
Només es poden sumar punts responent per l’única via: el correu electrònic.
El guanyador serà qui hagi acumulat més punts (respostes correctes) des del 18 de novembre del 2013 fins a l’1 de juny del 2014. En cas d’empat, el premi serà atribuït pel Consell editorial de l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra, en funció de la qualitat del conjunt de les respostes.

Com funciona la classificació?

A partir del gener del 2014, la classificació general s’actualitzarà mensualment. La llista dels 5 primers es podrà consultar mensualment a l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra, on cada mes es publica el solucionari dels enigmes del mes anterior.

Qui n’arbitra les incidències?

El Consell editorial de l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra, resoldrà qualsevol conflicte que pugui sorgir. Les seves decisions seran inapel·lables. Tots els dubtes, reclamacions i consultes seran atesos a través del correu concurs@uda.ad.