Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Conferència sobre la seguretat en els mitjans de comunicació

Conferència sobre la seguretat en els mitjans de comunicació

La nova sala d’actes de la Universitat d’Andorra acollirà el proper dijous 11 de març, a les 18 hores, una conferència titulada “La seguretat en els mitjans de comunicació”, a càrrec de Carles Mateu, director de publicacions i comunicació del capítol de Barcelona de l’ISACA (Associació pel Control i l’Auditoria dels Sistemes d’Informació) i exdirector de sistemes informàtics del Grupo Zeta. La ponència pretén aportar una visió general de com s’afronta en un mitjà de comunicació tot allò relacionat amb la seguretat, ja sigui des del punt de vista tecnològic, organitzatiu o normatiu. S’hi abordaran, per exemple, les característiques pròpies dels mitjans de comunicació de masses, la influència de la cultura de la immediatesa, o el conflicte entre dret a la informació i dret a la intimitat.

L’acte comptarà també amb una presentació de l’ISACA i de les certificacions professionals, a càrrec d’Albert Lladó, president del capítol de Barcelona d’aquesta organització de caire internacional que agrupa professionals de les tecnologies de la informació d’arreu del món. L’entitat s’estructura per capítols, com ara els de Barcelona, València, París o Madrid. Té tres certificats de prestigi: CISA (Certified Information Systems Auditor), CISM, (Certified Information Security Manager) i CGEIT (Certified in the Governance of Enterprise IT). Gairebé tots els associats andorrans estan integrats al capítol de Barcelona, que compta amb més de 350 membres.

Aquesta conferència es pot emmarcar en el projecte d’oferir a l’UdA formació adequada a les necessitats dels professionals que treballen als mitjans de comunicació d’Andorra i l’àrea pirinenca. L’accés serà lliure, amb aforament limitat a 60 persones.

Data de publicació: 4 de març del 2010.