Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Conveni amb la Universitat de Perpinyà

Conveni amb la Universitat de Perpinyà

El dimecres 25 de març es va signar un conveni marc de col·laboració entre la Universitat d’Andorra i la Universitat de Perpinyà Via Domícia. El conveni estableix un marc general de relacions per promoure les titulacions conjuntes, la mobilitat d’estudiants i professorat i projectes conjunts de recerca i en altres àmbits.

El rectors de les dues universitats Daniel Bastida i Jean Benkhelil van ser els encarregats de rubricar el conveni, en un acte celebrat a les dependències de la UdA.

Un dels primers àmbits d’actuació entre els dos centres universitaris podria ser un projecte educatiu transfronterer de caràcter turístic i esportiu. També cal tenir present que s’ha triat la Universitat de Perpinyà, com el centre francès, que acollirà els alumnes de Ciències de l’Educació per seguir la seva formació durant 6 mesos segons ho estipula el pla d’estudis d’aquesta carrera.

Abans de l’acte de signatura, tot l’equip directriu de la Universitat d’Andorra va mantenir una reunió de treball amb la delegació de la Universitat de Perpinyà, que estava formada també pel vicerector Fabrice Lorente i la directora del gabinet de rectorat Brigitte Chemarin.