Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Conveni entre la UdA i la delegació de l’ensenyament francès a Andorra

Conveni entre la UdA i la delegació de l’ensenyament francès a Andorra

El rector de la Universitat d’Andorra Daniel Bastida i el Delegat de l’Ensenyament Francès a Andorra Michel Maginot han signat avui 4 de juny el conveni de col·laboració entre les dues institucions que permet als alumnes del Bàtxelor en Ciències de l’Educació realitzar estades formatives, previstes dins del pla d’estudis d’aquesta formació, a les escoles franceses del principat.

Actualment, alumnes del segon curs ja estan efectuant pràctiques de formació en centres educatius dels diferents sistemes d’ensenyament que hi ha al país.

La finalitat d’aquestes pràctiques és afavorir la formació d’aquests estudiants, mitjançant el contacte amb la realitat educativa amb la finalitat que adquireixin els recursos i les habilitats necessaris per al futur exercici de la seva professió. El pla d’estudis del bàtxelor en Ciències de l’Educació preveu dos períodes d’estada formativa d’una durada de 6 setmanes cadascun. Aquestes estades formatives compten amb la tutoria d’un docent del centre escolar on duu a terme l’estada formativa i per part de la Universitat hi ha la figura del responsable d’estada formativa. Aquest últim organitza, controla i supervisa el desenvolupament de les pràctiques al centre escolar i també dissenya el programa que haurà de seguir cada alumne fent-ne el corresponent seguiment.

La Universitat d’Andorra expedirà un certificat acadèmic que acrediti la tasca de tutoria de l’Escola, a nom dels professors implicats.