Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Curs d’actualització en creativitat i innovació: noves formes d’ensenyar i d’aprendre

Curs d’actualització en creativitat i innovació: noves formes d’ensenyar i d’aprendre

El sistema educatiu està vivint un moment d’intensos canvis. Els processos d’ensenyament i aprenentatge han de poder encaixar en una societat que es desenvolupa ràpidament i en la qual la noció de coneixement s’està transformant i requereix noves maneres d’ensenyar. Sota aquesta premissa, la Universitat d’Andorra organitza un curs d’actualització en creativitat i innovació: noves formes d’ensenyar i d’aprendre, adreçat a estudiants i professionals de l’educació de primera i segona ensenyança que vulguin endinsar-se en la creativitat i la innovació per adquirir les eines necessàries per aplicar en el seu dia a dia a l’aula.

El curs serà impartit per la professora Meritxell Cano, amb una àmplia experiència en intel·ligències múltiples. De fet, s’ha dissenyat en resposta a les demandes formulades per les persones que van seguir algun dels seus anteriors seminaris sobre les intel·ligències múltiples, dels quals se’n van fer quatre edicions consecutives, entre els anys 2010 i 2012, amb totes les places exhaurides.

En aquest cas, la nova formació té una durada de 32 hores lectives, amb una càrrega d’1,5 crèdits europeus, que es desenvoluparan durant els mesos de març i abril del 2013 (divendres a la tarda i dissabtes al matí). Les persones que superin el procés d’avaluació previst al programa obtindran un diploma d’aprofitament en creativitat i innovació: noves formes d’ensenyar i d’aprendre de la Universitat d’Andorra.

El període de preinscripcions està obert fins al 15 de febrer del 2013, i aquestes es poden formalitzar a la pàgina web de la Universitat d’Andorra, www.uda.ad. El preu de la matrícula és de 300 euros.

Formulari de preinscripció

Més informació

Data de publicació: 14 de gener del 2013.