Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Curs d’actualització en dret urbanístic

Curs d’actualització en dret urbanístic

La Universitat d’Andorra (UdA) ofereix el curs d’actualització en dret urbanístic, una formació amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, que en finança el 45%.
Aquest programa dóna una visió integrada del dret de l’urbanisme vigent a Andorra, configurat en essència per la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme (LGOTU), el desenvolupament reglamentari d’aquesta llei per part de Govern, i els instruments de planejament i d’execució dels comuns (plans d’ordenació d’urbanisme parroquials, plans parcials, etc…), així com per la interpretació jurisprudencial que d’aquest cos normatiu s’ha realitzat.

Per a una millor contextualització d’aquest cos normatiu també s’inclou en el programa una explicació del dret de l’urbanisme en general, així com del dret de l’urbanisme desenvolupat abans de l’aprovació de la Constitució, i d’allò que la promulgació de la pròpia Constitució ha comportat en aquest àmbit del dret.

S’adreça a juristes, advocats, arquitectes, enginyers i tècnics, treballadors de l’Administració relacionats amb l’urbanisme i l’ordenació del territori (secretaris generals dels comuns, tècnics dels comuns o de ministeris…), comandaments de l’Administració governamental i comunal, gestors i promotors immobiliaris, així com totes aquelles persones implicades en la gestió del sòl.

El curs té una durada de 42 hores a partir del setembre del 2014. Les classes s’impartiran els dijous de les 18.30 a les 21.30 hores.

El període de preinscripcions i matrícula està obert fins al 14 de setembre del 2014. L’import a càrrec de l’alumne és de 300 euros.

La Fundació Crèdit Andorrà té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des del 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament i el progrés social.

Data de publicació: 23 de juny de 2014.