Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Dia internacional de la democràcia

Dia internacional de la democràcia

La Universitat d’Andorra ha col·laborat amb el Consell General en el debat sobre ‘La responsabilitat política: com enfortir les relacions entre els parlaments i la ciutadania’, que ha tingut lloc a la Casa de la Vall en motiu del Dia internacional de la democràcia. La Unió Interparlamentària, que va proposar el tema, considera amb preocupació la percepció general d’un distanciament creixent entre les institucions, la classe política i la ciutadania. L’objectiu del debat era encetar una reflexió sobre les causes d’aquesta situació i esbrinar-ne les solucions.

L’acte ha constat de dues parts. A la primera hi han intervingut representants dels mitjans de comunicació d’Andorra, que han exposat el seu criteri sobre aquest tema des del seu rols d’agents transmissors de l’activitat política a la ciutadania. A la segona part s’ha donat la paraula a les persones convidades, que presideixen o formen part d’associacions i entitats de sectors diversos de la societat andorrana.

El debat, moderat per Univers Bertrana, ha estat enregistrat per les càmeres de televisió i es podrà veure en diferit, a través d’ATV, aquest dimecres a les 21.15 h. Un resum escrit també es podrà consultar a la pàgina web del Consell General.
 
Data de publicació: 15 de setembre del 2010.