Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Dos estudiants de l’UdA assistiran a la Setmana dels premis Octubre

Dos estudiants de l’UdA assistiran a la Setmana dels premis Octubre

El Servei de Política Lingüística, amb el suport de la Universitat d’Andorra, ha adjudicat els quatre ajuts que convoca cada any per a estudiants universitaris per assistir a la Setmana dels premis Octubre, que tindrà lloc a València entre els dies 25 i 29 d’aquest mes.

Segons la comissió que valora les sol·licituds (formada per representants del Servei i de la Universitat), quatre dels cinc aspirants compleixen els requisits que estableixen les bases de la convocatòria. Dos d’ells són estudiants de la Universitat d’Andorra.

Els ajuts, de 450 euros cadascun, inclouen les despeses de matriculació, el viatge, l’allotjament i la manutenció.

A part de diverses activitats lúdiques i culturals i de conferències, els congressos que se celebraran en aquesta 40a edició són el 20è Congrés de mitjans de comunicació: De la tipografia a Internet; el Congrés històric: La segona república espanyola; i el 23è Encontre d’escriptors: Noves narratives als Països Catalans.

Els estudiants rebran un certificat d’assistència de la Fundació Ausiàs March, organitzadora de la Setmana, i els alumnes de la Universitat d’Andorra podran obtenir un crèdit europeu ECTS si compleixen els requisits.

Data de publicació: 21 d’octubre del 2011.