Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  ‘Dret laboral i de la Seguretat Social’, novetat editorial de la Universitat d’Andorra

‘Dret laboral i de la Seguretat Social’, novetat editorial de la Universitat d’Andorra

La Universitat d’Andorra (UdA) ha publicat el sisè títol de la col·lecció “Campus” de manuals de divulgació, Dret laboral i de la Seguretat Social, de Daniel Arqués i Jaume Ribert. L’obra s’emmarca dins del projecte editorial de la Universitat, que té l’objectiu de facilitar al conjunt de la societat l’accés a bona part dels continguts acadèmics que s’imparteixen a les seves aules.

El llibre posa a l’abast del públic una presentació general de la regulació jurídica en matèria laboral i de seguretat social al Principat d’Andorra, amb l’objectiu de plantejar i resoldre els conflictes que apareixen amb més freqüència en aquests àmbits. Aborda els principals aspectes directament vinculats amb el Dret del treball material aplicable al Principat i el seu desplegament normatiu, i fa una exposició completa de la regulació del sistema públic de protecció social vigent al país, incloent-hi la doctrina jurisprudencial que complementa i interpreta aquesta regulació. Completen el volum nombroses referències a altres àmbits normatius, com els procediments administratius i jurisdiccionals, els convenis internacionals, o la fiscalitat andorrana sobre les prestacions que concedeix el sistema públic.

La nova publicació es podrà adquirir a les llibreries, a l’igual dels cinc primers títols de la col·lecció: L’entorn comunicatiu d’Andorra, d’Univers Bertrana (coordinador); Patrimoni cultural d’Andorra, de Cristina Yáñez; Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus, de Carolina Bastida, Univers Bertrana i altres; Història econòmica d’Andorra, de M. Jesús Lluelles i Eva Garcia; i Fiscalitat d’Andorra, de Sergi Colell, Eduard Jordi i Marc Vilallonga. En breu també estarà disponible en format electrònic a la Biblioteca Comunal Universitària.

Data de publicació: 11 de juny de 2020