Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El Consell Universitari renova els representants electes del personal i dels estudiants

El Consell Universitari renova els representants electes del personal i dels estudiants

La comunitat universitària de la Universitat d’Andorra (UdA) ha elegit el 12 de desembre els seus cinc representants al Consell Universitari, del total de deu membres que conformaran a partir d’ara aquest òrgan de govern de la institució. Les eleccions universitàries s’han desenvolupat per primer cop en modalitat electrònica, i han incorporat l’elecció d’un nou membre per representar el personal administratiu i tècnic.

Així, les professores Montserrat Aldomà i Montserrat Pellicer han estat escollides noves representants electes del personal docent. Com a suplents, han resultat designats Vicens Blasco i Betlem Sabrià, integrants de la mateixa candidatura única.

També per primera vegada en unes eleccions universitàries, s’ha elegit, a més, un representant del personal administratiu i tècnic, una aspiració històrica d’aquest col·lectiu que ha quedat incorporada en la nova Llei 15/2018, del 21 de juny, de la Universitat d’Andorra. La candidatura entrant és la formada per Victor Llorente i Cristina Osuna (suplent).

Finalment, pel mateix procediment de votació electrònica, Claudia Call i Anna Rodrigues, han sortit elegides per representar els estudiants a l’òrgan de govern universitari. En aquest cas, els suplents són Joel Ortega i Leticia Domingues.

La Llei de la Universitat d’Andorra estableix que la durada del mandat és de dos anys per als membres del Consell Universitari que representen el personal i els estudiants, i que poden ser reelegits en els seus càrrecs. El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de la Universitat d’Andorra. El componen el rector, dos representants de l’Administració general, dos representants del personal docent, dos representants dels estudiants, un representant del personal administratiu i tècnic, un representant de l’àmbit empresarial i professional, i un representant de les entitats que col·laboren amb la Universitat.

En el marc de la jornada d’eleccions universitàries, també s’han elegit els membres del consell editorial del butlletí de la Universitat d’Andorra.

Data de publicació: 12 de desembre de 2018