Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El curs Aula Magna conclou l’edició amb més inscrits

El curs Aula Magna conclou l’edició amb més inscrits

El curs Aula Magna finalitza la seva 8a edició amb el major nombre de participació respecte a edicions anteriors. La conferència de clausura ha anat a càrrec de l’exsubsíndic i excònsol major d’Encamp, Josep Marsal, que ha destacat que ‘l’educació és el futur de tots els països’ i ha volgut enviar un missatge de ‘confiança en el poble andorrà’ i en la Constitució com a eina que defensa els drets dels andorrans per sortir de la crisi.

Aquesta ha estat l’edició del curs Aula Magna amb més èxit de participació, ja que ha arribat als 48 inscrits.

Josep Marsal ha parlat de la importància de trobar-se ‘en el moment i el lloc indicat’, com ha dit que li va passar a ell quan va ser subsíndic en el moment de la redacció de la Constitució. Durant la ponència, ha volgut transmetre la idea de que ‘la Constitució és un moment d’arribada, d’una batalla pacífica i intel·ligent del poble andorrà per mirar d’obtenir la sobirania i la independència’. A més, ha apuntat que la redacció de la Constitució va suposar l’obtenció de drets i poders del poble andorrà.

L’exsubsíndic constituent ha valorat molt positivament el projecte Aula Magna perquè permet l’accés al coneixement de la gent gran i l’intercanvi amb les generacions més joves.

Data: 9 de maig del 2013.