Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El curs Aula Magna, reconegut amb 0,5 crèdits europeus

El curs Aula Magna, reconegut amb 0,5 crèdits europeus

 

A partir d’aquest any, la participació al curs Aula Magna està acreditada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb 0,5 crèdits europeus. Així, els participants que assisteixin al 80% de les activitats podran presentar el corresponent certificat d’assistència perquè els sigui reconegut en el recompte de crèdits de lliure elecció de titulacions universitàries.

Arrenca la novena edició del curs Aula Magna

El 12 de novembre va arrencar la novena edició de l’Aula Magna, amb l’habitual conferència inaugural, que enguany, excepcionalment, va tenir lloc a la seu del Consell General. La conferència inaugural d’inici del curs, que va obrir l’Aula Magna 2013-2014, la va pronunciar el síndic general, Vicenç Mateu, i versava sobre Democràcia i Ciutadania.

A finals d’aquest mes de novembre comencen les sessions monogràfiques, que s’aniran desenvolupant cada mes fins a la segona setmana del mes d’abril. En aquest curs n’hi haurà un total de sis, que abordaran correlativament temes de cultura, ciència, informàtica, empresa i salut. El 8 de maig del 2014 es clourà el curs amb una conferència i el lliurament de certificats al tots els inscrits que hagin assistit al 80% de sessions. La totalitat de les sessions tindran una durada de 21 hores.

Excepcionalment i per segon any consecutiu el 29 d’abril es farà una trobada d’intercanvi.

Totes les persones del col·lectiu de la gent gran que estiguin interessades en matricular-se gratuïtament en el curs 2013-2014 de l’Aula Magna, poden efectuar la seva inscripció a la Universitat d’Andorra o al Punt Informació Gent Gran Comú d’Andorra la Vella.

Formulari d’inscripció

Data de publicació: 14 de novembre del 2013.
Data d’actualització: 26 de novembre del 2013.