Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El curs Aula Magna tornarà l’any vinent

El curs Aula Magna tornarà l’any vinent

magna16cloenda

El dijous 5 de maig, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, va tenir lloc l’acte de cloenda del curs Aula Magna 2015-2016. Aula Magna és una iniciativa conjunta de la Universitat d’Andorra amb el Comú d’Andorra la Vella que ofereix, d’octubre a maig, un programa d’activitats acadèmiques que combina la part teòrica amb la pràctica, com també sortides culturals. Les sessions del curs van adreçades a la gent gran del país, que les comparteixen amb estudiants més joves. El seu objectiu és fer que la Universitat i el coneixement siguin patrimoni de totes les edats.

Al llarg de l’edició 2015-2016, que va començar el 22 d’octubre del 2015 amb l’acte d’inauguració i una conferència, hi ha hagut un total de sis sessions impartides per professors de la Universitat. L’acte de cloenda del curs també va comptar amb una conferència sobre les festes tradicionals. En total, els inscrits hauran assistit a dues conferències i a sis sessions, a més de fer una sortida d’intercanvi a Manresa.

Atès el bon funcionament del projecte i l’acceptació que va tenint cada any, la voluntat és que tingui continuïtat en el futur. El proper curs acadèmic 2016-2017 se’n programarà la dotzena edició.

Data de publicació: 6 de maig de 2016