Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El curs Òpera Oberta 2009/10 proposa un programa de representacions molt divers

El curs Òpera Oberta 2009/10 proposa un programa de representacions molt divers

El nou curs Òpera Oberta, que organitzen conjuntament la Universitat d’Andorra i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, i patrocina la Fundació Crèdit Andorrà, proposa un programa molt divers, tant pel que fa als autors com pels estils i les èpoques de les composicions. En aquesta setena edició del curs s’ofereixen cinc retransmissions en directe a través d’Internet de cinc òperes des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El calendari de representacions és el següent:

    • Dimarts 10 de novembre del 2009 Król Roger de Karol Szymanowski
    • Dimecres 16 de desembre del 2009 Il Trovatore de Giuseppe Verdi
    • Dimarts 16 de març del 2010 La fille du régiment de Gaetano Donizetti
    • Dimecres 21 d’abril del 2010 Die Entführung aus dem Serail de W. Amadeus Mozart
    • Dimecres 19 de maig del 2010 Der Rosenkavalier de Richard Strauss

En aquest nou curs es repeteix l’experiència, com a activitat opcional, d’assistir al Gran Teatre del Liceu de Barcelona a la representació d’una òpera. En aquesta ocasió, Tristan und Isolde de Richard Wagner. L’obra s’escenificarà el 10 de febrer del 2010.

Les retransmissions en directe, amb el suport d’Andorra Telecom, es faran a l’Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a les 20 hores. Abans de la retransmissió de cada òpera (subtitulades en català), a les 18.30 hores, un professor impartirà una conferència sobre l’obra en concret. Posteriorment es farà una classe prèvia en directe des del Gran Teatre del Liceu, i a les 8 del vespre començarà la retransmissió de l’òpera des del coliseu català.

El període per formalitzar la matrícula per al curs Òpera Oberta 2009/10 estarà obert fins el 9 de novembre. El preu és de només 65 euros.