Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El Festival Ull Nu rep una trentena d’obres i amplia el període d’inscripció

El Festival Ull Nu rep una trentena d’obres i amplia el període d’inscripció

Ull Nu, el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, ja ha rebut una trentena d’obres per participar-hi, tal i com han confirmat des de l’organització. A més, a demanda dels joves, el certamen, que tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella els dies 9, 10 i 11 de novembre, ha ampliat el període d’inscripció fins al 26 de setembre. L’organització anunciarà durant el mes d’octubre les obres seleccionades a concurs, com també la programació del certamen.

El Festival vol ser una plataforma a través de la qual poder mostrar i difondre les creacions audiovisuals dels joves menors de 35 anys, professionals, estudiants o aficionats dels Pirineus. En aquest sentit, es dóna l’oportunitat a poder rebre les obres provinents de les àrees de Lleida, Girona, Osca, Navarra, Guipúscoa, Alta Garona, Alts Pirineus, Arieja, Pirineus Atlàntics i Pirineus Orientals.

Ull Nu compta amb la col·laboració de la Universitat d’Andorra (UdA), que atorgarà el Premi del públic. La dotació consistirà en una obra d’art original, especialment creada per a l’ocasió, i realitzada per un artista del país amfitrió. La resolució d’aquest premi es durà a terme a partir del recompte de les votacions que emetrà el públic assistent. El vídeo guanyador s’anunciarà durant l’acte de cloenda.

L’organització té actiu el web festivalullnu.com i les xarxes socials Facebook i Twitter per donar més informació sobre l’esdeveniment.

Notícies anteriors:
L’UdA, amb el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus
Comença el compte enrere per al Festival Ull Nu

Data de publicació: 7 de setembre del 2012.