Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El postgrau en dret andorrà s’adapta als nous requisits per exercir la professió d’advocat

El postgrau en dret andorrà s’adapta als nous requisits per exercir la professió d’advocat

L’inici d’una nova edició del postgrau en dret andorrà està previst per al proper curs acadèmic 2016-2017 a la Universitat d’Andorra (UdA), mantenint l’oferta periòdica d’aquest programa que ha gaudit d’una gran acceptació des de la primera convocatòria, l’any 2000. Les preinscripcions es poden formalitzar al formulari de preinscripció en línia. La Universitat d’Andorra compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, per desenvolupar aquesta formació específica en dret andorrà que ja ha arribat a la dotzena edició.

La llei 48/2014 de l’exercici de la professió d’advocat i el posterior reglament regulador dels requisits per obtenir el certificat d’aptitud per a l’exercici de la professió d’advocat, aprovat el maig del 2016, destaquen la funció social rellevant de la professió d’advocat al nostre país, que requereix uns coneixements suficients del dret processal i material andorrà, de la deontologia, de la pràctica jurídica andorrana i de la llengua catalana. El postgrau en dret andorrà s’ha adaptat a aquesta nova normativa per garantir els coneixements teòrics exigits, i eximeix a les persones que el superen de la realització de la prova escrita de caràcter teòric i de la prova de coneixement de la llengua catalana.

El programa té una càrrega de 36 crèdits europeus, corresponents a 360 hores lectives i  aproximadament 700 hores de treball individual. Es desenvoluparà de setembre del 2016 a febrer del 2018. Les sessions lectives es faran els dimarts, dimecres i dijous de les 18.30 a les 21.30 h a la Universitat d’Andorra.

La Fundació Crèdit Andorrà, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l’UdA, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.  L’import de la matrícula és de 3.700€. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 38% d’aquesta quantitat, de manera que cada alumne ha de pagar el 62% restant del cost de la matrícula, és a dir 2.300€.

Formulari de preinscripció

Més informació

Data de publicació: 27 de juny de 2016