Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Elegits els representants dels estudiants i del personal al Consell Universitari

Elegits els representants dels estudiants i del personal al Consell Universitari

La comunitat universitària de la Universitat d’Andorra (UdA) va elegir el passat dimecres 30 de novembre els seus cinc representants al Consell Universitari, del total de deu membres que conformen aquest òrgan de govern de la institució. Les eleccions universitàries es van desenvolupar en modalitat de vot electrònic.

Així, segons l’escrutini, Arnau Solé i Itzel Blanco van ser escollits com a representants electes dels estudiants. De suplents, van resultar designades Farah Raguig i Lucia Culleres, integrants de la mateixa candidatura única en la que només Solé repetia.

Lorena Jordana i Alexandra Monné, de la seva banda, van sortir reelegides per representar al personal docent a l’òrgan de govern universitari. En aquest cas, com a suplents es mantenen també Sergio Ríos i Vicent Blasco.

Finalment, pel mateix procediment de votació electrònica es va reelegir a la representant del personal administratiu i tècnic de la Universitat. El binomi que repeteix mandat és el format per Ana M. Torrebella (titular) i Rosa M. Expósito (suplent).

La Llei 15/2018, del 21 de juny, de la Universitat d’Andorra, estableix que la durada del mandat és de dos anys per als membres del Consell Universitari que representen el personal i els estudiants, i que poden ser reelegits en els seus càrrecs. El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de la Universitat d’Andorra. El componen el rector, dos representants de l’Administració general, dos representants del personal docent, dos representants dels estudiants, un representant del personal administratiu i tècnic, un representant de l’àmbit empresarial i professional, i un representant de les entitats que col·laboren amb la Universitat.

Data de publicació: 1 de desembre de 2022