Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Els estudiants de l’UdA presenten els seus projectes durant la Diada universitària 2018

Els estudiants de l’UdA presenten els seus projectes durant la Diada universitària 2018

Més de 400 persones s’han aplegat aquest dijous 26 d’abril a la catorzena Diada universitària, que ha comptat amb la participació com a convidats dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra. La Diada universitària, organitzada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, és una jornada de portes obertes destinada a oferir informació als alumnes preuniversitaris sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis.

La jornada ha començat amb una presentació i un espectacle de monòlegs científics, després del qual s’ha fet un dinar de germanor a la plaça. Els alumnes també han tingut a la seva disposició diversos punts d’informació dels diferents estudis que ofereix la Universitat, tot visitant les instal·lacions del campus, i han participat als tallers que hi havia programats: màgia matemàtica, drons i robòtica.

La universitat dels Pirineus manté obert el període de preinscripció per al proper curs 2018-2019, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Data de publicació: 26 d’abril de 2018