Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Uns 390 escolars participen al “congrés” de La Universitat dels Infants

Uns 390 escolars participen al “congrés” de La Universitat dels Infants

En el marc de la cinquena edició de La Universitat dels Infants, aquest 15 maig de 2018 s’ha desenvolupat la celebració del “V Congrés de ciència a la vida quotidiana”, al qual han participat uns 390 alumnes de tercer cicle de primera ensenyança, d’11 i 12 anys, d’Andorra i l’Alt Urgell. El “congrés” ha tornat a comptar amb l’espectacle “Experimentem amb la ciència” (en castellà) a càrrec de Clowntifics.

La Universitat dels Infants és un projecte de responsabilitat social universitària que consisteix en l’obertura de la Universitat d’Andorra (UdA) a la mainada per promoure l’interès per la ciència i la recerca, tot superant les barreres i els estereotips sobre la inaccessibilitat del saber científic. Es vol estimular la participació activa dels nens i fomentar la transferència i difusió de coneixements tècnics, de manera lúdica, atractiva i propera.

I Campus científic d’estiu de la Universitat d’Andorra

La propera activitat que proposarà l’UdA en el marc de La Universitat dels Infants serà el “I Campus científic d’estiu de la Universitat d’Andorra”, destinat a alumnes de 3r i 4t de segona ensenyança (15-16 anys) o equivalent, que es preveu que tingui lloc del 9 al 13 de juliol. Es tracta d’unes activitats formatives en què es vol potenciar les capacitats en l’àmbit científic i incentivar l’interès dels joves pels estudis cientificotècnics. El termini de preinscripció està obert fins al 6 de juny al web uda.ad.

Data de publicació: 15 de maig de 2018