Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Èxit de participació a la 8a Festa de la Universitat

Èxit de participació a la 8a Festa de la Universitat

La Universitat d’Andorra (UdA) ha celebrat, aquest divendres 14 d’octubre la 8a edició de la Festa de la Universitat, amb diverses activitats que han reunit un bon nombre d’estudiants presencials de formació reglada. L’objectiu de la jornada ha estat establir lligams entre l’alumnat de les diferents titulacions i cohesionar la comunitat universitària. La participació ha estat un èxit, gràcies al fet que la festa tornava a la normalitat després de dues edicions amb restriccions per culpa de la Covid-19.

La jornada ha començat amb una gimcana organitzada pels propis estudiants amb proves relacionades amb els quatre àmbits principals d’estudi de la Universitat. Així, els participants s’han hagut de posar a prova preparant-se per assistir en una operació quirúrgica, resolent preguntes de cultura general, identificant ODS o superant un videojoc col·laboratiu, entre d’altres. L’equip guanyador ha estat premiat amb unes entrades per al Tobotronc de Naturland.

A continuació, la festa s’ha traslladat a la plaça de la Germandat, on LAUesport ha organitzat una classe de zumba, els Castellers d’Andorra han ofert un taller de castells i Andorra Sostenible ha organitzat un joc de taula relacionat amb els ODS.

El programa d’activitats ha culminat amb una arrossada popular que ha comptat amb la participació d’unes 150 persones.

Àlbum de fotografies

Data de publicació: 14 d’octubre de 2022