Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Una exposició a l’UdA dona visibilitat a l’autisme

Una exposició a l’UdA dona visibilitat a l’autisme

La Universitat d’Andorra (UdA) acull fins al 12 de novembre l’exposició fotogràfica Mira’m, un recull de retrats, obra de la fotògrafa Marta Escabrós, amb què es vol donar visibilitat a l’autisme en l’edat adulta. La mostra, a iniciativa de l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA), es pot visitar des del 18 d’octubre al vestíbul de l’edifici principal de la Universitat (segona planta, accés plaça de la Germandat).

Mira’m consta de quinze fotografies en color i en blanc i negre que copsen la mirada curiosa de cinc joves amb trastorn de l’espectre de l’autisme amb alta necessitat de suport, del programa Joves en inclusió de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra. Es tracta de retrats que ens apropen a un trastorn del neurodesenvolupament encara desconegut socialment.

La Universitat d’Andorra dona així continuïtat a una exposició que es va poder veure anteriorment en un concorregut establiment comercial d’Andorra la Vella, i promou, doncs, la reflexió i la conscienciació sobre l’autisme entre els estudiants universitaris, un col·lectiu cada dia més compromès en la millora de la qualitat de vida de les persones amb TEA i de les seves famílies.

Data de publicació: 19 d’octubre de 2021