Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  Festa de la Universitat en format reduït

Festa de la Universitat en format reduït

La Universitat d’Andorra (UdA) ha celebrat aquest divendres 16 d’octubre la 6ª edició de la Festa de la Universitat, amb un format reduït i majoritàriament virtual a causa de la situació sanitària derivada de la malaltia COVID-19.

Al llarg del matí, la comunitat universitària ha pogut visitar el nou edifici que recentment el Comú de Sant Julià de Lòria ha cedit a l’UdA a tocar de la plaça Laurèdia. Les visites s’han fet en grups de màxim quatre persones per conèixer unes instal·lacions que contribuiran a descongestionar les aules de l’edifici de la plaça de la Germandat. Coincidint amb la visita, i mentre es condiciona l’edifici per a ús de la Universitat, s’ha obert un procés participatiu entre el personal de la institució per definir un nom per identificar-lo.

A la tarda, una vintena d’estudiants de bàtxelor han participat en un torneig de League of Legends, un popular videojoc d’estratègia amb format de multijugadors que fomenta el treball en equip. La competició s’ha dut a terme remotament, amb el suport d’una sala de videoconferència. L’equip guanyador ha estat el format per Flavio Ferreira (bàtxelor en Informàtica), Àlex Garcia (bàtxelor en Informàtica), Hugo Gonçalves (bàtxelor en Informàtica), Adrian Baptista (bàtxelor en Informàtica) i Adrián Jauregui (bàtxelor en Infermeria).

La Festa de la Universitat, que s’organitza anualment coincidint amb l’inici de curs, té com a objectiu unir i cohesionar els estudiants i el personal, fent d’aquest dia un espai de participació obert a tothom.

Data de publicació: 16 d’octubre de 2020