Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Gimcana, escape room i L’Andart a la Festa de la Universitat

Gimcana, escape room i L’Andart a la Festa de la Universitat

La Universitat d’Andorra ha celebrat aquest divendres 13 d’octubre la 9a edició de la Festa de la Universitat, una jornada lúdica pensada per fomentar la unió i cohesió entre les persones que formen part de la comunitat universitària i per integrar els més de 200 estudiants que enguany han començat els seus estudis a la universitat laurediana.

La festa ha arrencat amb un esmorzar i una gimcana organitzada pels propis estudiants amb proves relacionades amb els principals àmbits d’estudi de la Universitat. Estudiants i personal també han participat en un escape room sobre canvi climàtic dissenyat per Andorra Sostenible, i han fet una visita guiada a l’antiga fàbrica de tabacs de la CATSA de Sant Julià de Lòria, que fins al 15 de novembre acull una quarantena d’instal·lacions artístiques del L’Andart 2023, la Biennal Internacional d’Andorra.

El programa d’activitats ha culminat amb una arrossada popular a la plaça de la Germandat que ha comptat amb la participació d’un centenar de persones.

Data de publicació: 13 d’octubre de 2023