Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  ‘Història econòmica d’Andorra’, novetat editorial de la Universitat d’Andorra

‘Història econòmica d’Andorra’, novetat editorial de la Universitat d’Andorra

La Universitat d’Andorra (UdA) ha publicat el quart títol de la col·lecció “Campus” de manuals de divulgació, Història econòmica d’Andorra, segles XX-XXI, de M. Jesús Lluelles Larrosa i Eva Garcia Lluelles. L’obra s’emmarca dins del projecte editorial de la Universitat, que té l’objectiu de facilitar al conjunt de la societat l’accés a bona part dels continguts acadèmics que s’imparteixen a les seves aules.

El volum repassa l’evolució de l’economia andorrana des de l’inici del segle XX fins a l’actualitat. Analitza com es deixa enrere el model tradicional de muntanya, la transformació soferta arran dels conflictes bèl·lics, la creació d’un model turístic basat en l’oferta comercial, l’expansió econòmica dels anys seixanta, la consolidació del model de creixement durant les tres darreres dècades i la necessitat d’un canvi de model que s’ha fet palès en els últims anys.

El llibre té com a finalitat servir de manual per a la docència de l’assignatura d’Història econòmica de l’Andorra contemporània, tot i que la voluntat és arribar a un públic molt més ampli, interessat en l’evolució social i econòmica del país al llarg del període 1900-2016.

La publicació ja es pot adquirir a les llibreries, igual que els tres primers títols de la col·lecció: Patrimoni cultural d’Andorra, de Cristina Yáñez, L’entorn comunicatiu d’Andorra, d’Univers Bertrana (coordinador) i Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus, de Carolina Bastida, Univers Bertrana, Ramon Sistac i Albert Villaró. En breu també estarà disponible en format electrònic.

Data de publicació: 2 d’octubre de 2018