Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Inaugurada la cinquena edició del curs Aula Magna

Inaugurada la cinquena edició del curs Aula Magna

El dijous 19 de novembre, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, es va inaugurar la cinquena edició del curs Aula Magna, que organitzen conjuntament la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella. L’obertura va anar a càrrec de Josep Vila, cònsol menor, en representació de la cònsol major de la capital, i de Rosa Maria Mandicó, directora de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra. Després hi va haver una taula rodona sobre “Protecció social. El seu històric. La seguretat social a Andorra”, amb la participació d’Antoni Cornella, representant dels pensionistes al Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, i de Iolanda Ciria, educadora social del Departament de Social del Comú d’Andorra la Vella.

El curs es caracteritza pel fet que el alumnes de la UdA comparteixen classe amb els padrins que prèviament s’hagin inscrit. En aquest sentit, l’Aula Magna està oberta a la gent gran de totes les parròquies. La inscripció i matriculació, gratuïtes, encara poden efectuar-se des del web de la Universitat d’Andorra o al Punt Informació Gent Gran del Departament de Social del Comú d’Andorra la Vella.

L’Aula Magna d’enguany inclou diferents sessions en àmbits diversos com la cultura –la descoberta del romànic—, les tecnologies de la informació –funcionalitats del web social i creació d’un blog—la salut, nutrició i estrès— o l’empresa –nous mètodes de venda a través d’Internet—, matèries que formen part de les diverses carreres que s’imparteixen a la Universitat d’Andorra.

Aquesta cinquena edició inclou cinc sessions de tres hores cadascuna, i una de cinc hores, que s’estendran fins al mes de maig, quan tindrà lloc la lliçó magistral de cloenda, el dia 6 de maig del 2010.

Als participants amb un 80% d’assistència a les classes se’ls lliurarà un certificat d’assistència.

Data de publicació: 20 de novembre de 2009.