Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Inaugurada la setena edició del curs Aula Magna

Inaugurada la setena edició del curs Aula Magna

El 3 de novembre es va inaugurar a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna la setena edició del curs Aula Magna, que organitzen conjuntament la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella. La conferència inaugural, titulada “El segle XX. La transformació d’Andorra”, va anar a càrrec de Maria Jesús Lluelles, doctora en geografia i professora col·laboradora de l’UdA.

A partir de la comparació de diferents imatges, la conferenciant va parlar sobre l’economia i l’evolució del pes dels diferents sectors en la mateixa, passant de modes de vida integrats en el paisatge a activitats que l’han canviat totalment. També els canvis demogràfics i la participació de col·lectius més diversos en el país van ser objecte de debat, amb una tendència clara a l’envelliment i una concentració dels habitants en les parròquies centrals. Un altre dels indicadors que es van examinar en l’acte inaugural va ser el turisme i la seva relació amb el comerç al detall.

El curs Aula Magna es caracteritza pel fet que el alumnes de l’UdA comparteixen espais d’aprenentatge i d’intercanvi amb els padrins i persones de qualsevol edat que prèviament s’hi han inscrit. La finalitat d’aquest consolidat projecte es apropar la Universitat a la societat andorrana, de tal manera que tothom qui ho desitgi pugui tenir accés al coneixement. En aquest sentit, l’Aula Magna està oberta a totes les parròquies i a totes les edats. La inscripció i matriculació, gratuïtes, encara poden efectuar-se des del web de la Universitat d’Andorra, o bé al Punt Informació Gent Gran del departament de Social del Comú d’Andorra la Vella.

Programa

Formulari d’inscripció

Data de publicació: 4 de novembre del 2011