Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Inaugurat el curs acadèmic 2014-2015

Inaugurat el curs acadèmic 2014-2015


L’auditori Claror de Sant Julià de Lòria ha acollit l’acte oficial d’inauguració del curs acadèmic 2014-2015, presidit pel cap de Govern, Antoni Martí. La conferència inaugural, titulada “Dels Estats Units a Europa, el clam per recuperar la democràcia”, ha estat impartida pel periodista Antoni Bassas, que ha parlat de les insatisfaccions i les desigualtats que es viuen als EUA i a Europa, tot exhortant els estudiants a no deixar-se endur pel pessimisme.

L’acte també ha servit per presentar la memòria del passat curs 2013-2014 a la Universitat d’Andorra, durant el qual el nombre total de matrícules va continuar augmentant fins totalitzar 1.378, incloent-hi les formacions d’extensió universitària. 74 estudiants van obtenir les seves respectives titulacions d’estat, 51 dels quals han rebut avui el seu diploma de mans de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, acompanyada del rector de l’UdA, Daniel Bastida.

Pel que fa al nou curs 2014-2015, el gruix d’estudiants en l’ensenyament reglat presencial de la Universitat d’Andorra ha consolidat el seu creixement, amb un 3,5% més d’estudiants. Aquest mes de setembre, s’hi han incorporat 150 estudiants de nou ingrés en carreres reglades presencials.

D’entre les noves formacions iniciades aquesta tardor, destaquen els màsters (estudis europeus de segon cicle) en administració d’empreses i en enginyeria informàtica, a més d’un postgrau en mediació. El proper mes de febrer està previst iniciar un postgrau en màrqueting interactiu i mòbil, i el 2015-2016 dos nous màsters internacionals: en llengua i literatura catalanes, i en gestió i turisme cultural.

La Universitat d’Andorra també acaba de posar en marxa un Pla d’acció per al multilingüisme, un pla de política lingüística concebut per fer possible, entre d’altres objectius, la introducció de l’anglès, com llengua vehicular, al tercer curs de tots els bàtxelors.

Data de publicació: 21 d’octubre del 2014.