Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Inaugurat el curs acadèmic 2009-2010

Inaugurat el curs acadèmic 2009-2010

Més de 150 persones s’han aplegat a l’auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria per assistir a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2009-2010, presidit pel cap de Govern, Jaume Bartumeu, i al lliurament dels diplomes universitaris estatals.

La conferència inaugural, titulada Educació i desenvolupament, ha estat impartida per Arcadi Oliveres, professor d’Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau, que ha advocat pel coneixement com a factor clau en la lluita contra la fam, la guerra i la desigualtat entre països rics i pobres.

Al final del curs 2008-2009, 43 estudiants han obtingut les seves respectives titulacions, 17 dels quals han rebut els seu diploma de mans de la ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, i del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida.

Cal destacar que, per primera vegada, dues infermeres han rebut el títol corresponent a l’especialització de llevadora, en superar el programa de formació de l’especialitat en infermeria obstetricoginecològica. La resta de títols lliurats eren llicenciatures (en dret, enginyeria informàtica, psicopedagogia i publicitat i relacions públiques), diplomatures (en infermeria i informàtica de sistemes), i diplomes professionals avançats (en administració i finances i en informàtica de gestió).

Memòria 2008-2009

Data de publicació: 29 d’octubre del 2009.