Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Inaugurat el curs acadèmic 2010-2011

Inaugurat el curs acadèmic 2010-2011

L’auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria s’ha omplert de gom a gom amb motiu de l’acte oficial d’inauguració del curs acadèmic 2010-2011, presidit pel cap de Govern, Jaume Bartumeu, al qual ha seguit el lliurament dels diplomes universitaris estatals. L’acte també ha servit per presentar la memòria 2009-2010 de la Universitat d’Andorra (UdA), un document que es pot consultar en línia .
 
Al final del curs 2009-2010, 85 estudiants han obtingut les seves respectives titulacions d’estat, 45 dels quals han rebut el seu diploma de mans de la ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, i del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida.

Cal destacar que, per primera vegada, 16 persones han rebut enguany el títol corresponent al bàtxelor en ciències de l’educació. També s’han lliurat dos bàtxelors d’especialitat en infermeria obstetricoginecològica. Els titulars d’aquests bàtxelors han rebut, a més, també per primer cop, el suplement europeu al diploma. A partir d’ara, el suplement europeu al diploma es lliurarà juntament amb el títol d’estat a tots els estudiants que hagin finalitzat una titulació adaptada a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES).
 
La resta de títols lliurats han estat llicenciatures (en administració i direcció d’empreses, dret, estudis de l’Àsia Oriental, humanitats i psicologia), diplomatures (en administració d’empreses, infermeria, informàtica de gestió, telemàtica i turisme), i diplomes professionals avançats (en administració i finances i en informàtica de gestió).
 
La conferència inaugural, titulada La universitat en la societat del coneixement, ha estat impartida per José-Ginés Mora, doctor en ciències econòmiques i professor a l’Institute of Education de la Universitat de Londres.
 
Memòria 2009-2010
 
Data de publicació: 18 d’octubre del 2010.