Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Inaugurat el curs acadèmic 2011-2012

Inaugurat el curs acadèmic 2011-2012

L’auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria es va omplir de gom a gom el passat 17 d’octubre amb motiu de l’acte oficial d’inauguració del curs acadèmic 2011-2012, presidit pel cap de Govern, Antoni Martí, al qual va seguir el lliurament dels diplomes universitaris estatals.

Amb múltiples referències a l’actual context d’incertesa econòmica, l’acte va estar marcat per l’èmfasi que es va posar en la importància estratègica de l’educació, una eina fonamental per a la preparació dels joves que hauran de contribuir a la prosperitat futura d’Andorra. L’inici d’aquest curs és especialment rellevant pel notable increment d’estudiants que han rebut les formacions reglades de l’UdA. El primer curs compta amb 129 nous alumnes, un 57% més que l’any passat, i el nombre total d’estudiants creix un 21%.

La conferència inaugural, titulada “Les langues sont la merveille de l’Europe”, va ser impartida pel lingüista Bernard Cerquiglini, doctor en lletres i rector de l’Agència Universitària de la Francofonia (AUF), popular pel seu programa de televisió Merci professeur!, que s’emet cada dia per TV5 Monde.

Al final del passat curs 2010-2011, 60 estudiants van obtenir les seves respectives titulacions d’estat, 31 dels quals van rebre durant l’acte el seu diploma de mans de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, i del rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Daniel Bastida.

Els estudiants tornen a puntuar l’UdA amb un “notable alt”

La cerimònia també va servir per presentar la memòria 2010-2011 de la Universitat d’Andorra, un document que es pot consultar en línia al web www.uda.ad . Destaca, entre d’altres, l’avaluació interna del procés docent, elaborada pel Consell de la qualitat de la Universitat d’Andorra durant el passat curs 2010-2011. Se’n desprèn que els estudiants valoren molt positivament, amb un 8,54 de mitjana total –sobre 10–, la qualitat del professorat, i amb un 8,29 la qualitat de les assignatures impartides. Aquestes puntuacions, recollides mitjançant enquestes anònimes, superen lleugerament les obtingudes el curs anterior, en què els estudiants ja van puntuar amb un “notable alt” la qualitat de la Universitat d’Andorra.

Memòria 2010-2011

Conferència inaugural (vídeo)

Data d’actualització: 20 d’octubre del 2011.