Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Jordi Montaña farà la conferencia inaugural del curs 2012-2013 a Andorra

Jordi Montaña farà la conferencia inaugural del curs 2012-2013 a Andorra

El president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, participarà a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2012-2013 a Andorra, que tindrà lloc a l’auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià aquest proper dijous 18 d’octubre de 2012, a les 11.00 h. Convidat per la Universitat d’Andorra, Montaña hi impartirà la conferència inaugural, titulada La dimensió de les universitats i la seva internacionalització, en un acte obert al públic.

Jordi Montaña és professor ordinari del departament de Direcció de màrqueting i catedràtic de la Universitat Ramon Llull. És doctor en Enginyeria industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, màster en Direcció i administració d’empreses per ESADE i enginyer industrial per l’ETSEIB-UPC. Va ser el director de la Càtedra ESADE de Gestió del disseny fins que fou nomenat rector de la Universitat de Vic el juliol de 2010. Des del febrer d’aquest any és president de la Xarxa Vives d’Universitats.

El curs acadèmic 2012-2013 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Antoni Martí, en companyia del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida. L’acte inclourà la presentació de la memòria acadèmica i el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.

Data de publicació: 16 d’octubre del 2012.