Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Jornada ‘Empreses i entitats no lucratives’

Jornada ‘Empreses i entitats no lucratives’

La Universitat d’Andorra (UdA) ha organitzat una jornada de trobada i intercanvi entre empreses i entitats sense ànim de lucre, una trobada en què les institucions participants han pogut compartir les col·laboracions existents entre el sector privat i el tercer sector i abordar nous projectes de col·laboració. La Jornada “Empreses i entitats no lucratives. Oportunitats en el nou marc fiscal”, que ha tingut lloc a la Sala d’Actes de la Universitat aquest 6 d’octubre, ha comptat amb el suport del Govern d’Andorra i Andtropia.

L’acte anava dirigit a empreses i entitats del sector privat que col·laboren ja amb ONG/ENL  (equips directius, de RH, RSC, finances,…), a ONG/ENL que volien conèixer o ampliar els seus coneixements per a col·laborar amb el sector privat (equips directius, financers, de comunicació, de mobilització de fons, ..), a estudiants universitaris interessats a participar en projectes de cooperació i voluntariat i a persones interessades a saber de primera mà com podien col·laborar el sector privat i el tercer sector (gestors patrimonials, ..). En particular, s’hi han presentat exemples de col·laboracions entre el sector privat i el tercer sector que ja existeixen però també s’hi ha parlat de les oportunitats de col·laboracions que s’obren amb la nova legislació i normativa (especialment, aquella que fa referència als beneficis fiscals per donacions, mecenatge o patrocinis).

La Jornada també ha servit d’acte de presentació del programa de formació per al curs 2023-2024, Noves oportunitats fiscals per a la col·laboració amb entitats sense ànim de lucre, que se centrarà a presentar les oportunitats però també les obligacions que la nova normativa introdueix. A més, s’hi han anunciat nous ajuts futurs per participar en projectes de cooperació internacional.

Data de publicació: 6 d’octubre de 2023