Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La ficció ‘Sequence’ guanya el Premi del públic atorgat per la Universitat d’Andorra al Festival Ull Nu

La ficció ‘Sequence’ guanya el Premi del públic atorgat per la Universitat d’Andorra al Festival Ull Nu


El curtmetratge de ficció Sequence, dirigit pel català Carles Torrens, va ser guardonat amb el Premi del públic, que atorga la Universitat d’Andorra (UdA), al tercer certamen Ull Nu, el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus. El palmarès es va anunciar durant la cerimònia de clausura del festival, que va tenir lloc el 7 de març a Andorra la Vella.

El jurat, de la seva banda, va triar les obres guanyadores en cada una de les categories a concurs:

  • Premi Infiniti-Grup Becier vehicles a la millor publicitat per a Water based spraypaint 300 de Jessone Morillon (Andorra)
  • Premi Carnet Jove Andorra a la millor animació per a Candy Hearts de Joan Martín Giménez (Catalunya)
  • Premi al millor videoart per a Naturae polis d’Eric Rossell i Lluis Casahuga (Andorra)
  • Premi Consell General d’Andorra al millor documental per a Puño y metal de Víctor Alonso Berbel (Catalunya)
  • Premi Comú d’Andorra la Vella al millor videoclip per a Caballo Negro de Tuixén Benet Cosculluela (Catalunya)
  • Premi Albert Viladomat a la millor obra de temàtica esportiva per a Novato de Jon Herranz Hernández (País Basc)
  • Premi Comissió Nacional d’Andorra per a la Unesco a la millor ficció per a A serious comedy de Lander Camarero (País Basc)

Els espectadors van votar pel seu film preferit, decidint així que el Premi del públic, atorgat per la Universitat d’Andorra (UdA), seria per a Sequence de Carles Torrens (Catalunya). El responsable de Comunicació de l’UdA, Univers Bertrana, va ser l’encarregat d’anunciar el veredicte.

A més, el Centre Andorra Sostenible va atorgar el premi a la sostenibilitat a Eric Rossell i Lluís Casahuga a Naturae polis. Hi va haver mencions especials del jurat per a Don Miguel de Kote Camacho (País Basc) i Caradecaballo de Marc Martínez Jordán (Catalunya).

Unes 900 persones, entre participants i espectadors, van gaudir de les més de 40 projeccions del Festival Ull Nu. Amb aquesta xifra, l’organització valora molt positivament la tercera edició del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus. Andorra la Vella va acollir, entre els dos dies del Festival, joves creadors vinguts de diferents indrets dels Pirineus com Catalunya, el País Basc, Aragó, Navarra, Migdia-Pirineus, Aquitània i Andorra.

Vídeos del Premi del públic Universitat d’Andorra al Festival Ull Nu

Data de publicació: 9 de març de 2015.