Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La III Jornada UdA Solidària estarà dedicada als refugiats de guerra

La III Jornada UdA Solidària estarà dedicada als refugiats de guerra

El proper 24 d’abril, la Universitat d’Andorra celebrarà la III Jornada UdA Solidària, que enguany servirà per recaptar fons per a les persones refugiades a Andorra. Sota el lema Les guerres actuals i els refugiats a Andorra, la iniciativa està organitzada per la comissió UdA Solidària i es dirigeix a tota la comunitat universitària.

El programa començarà amb una jornada esportiva, amb la col·laboració de LAUesport, que comptarà amb un torneig de futbol sala i un altre de pàdel, a més d’una classe magistral de zumba a la plaça de la Germandat. Posteriorment, les activitats es traslladaran a la sala d’actes de la Universitat d’Andorra, on s’ha organitzat un esmorzar i una taula rodona, moderada per Univers Bertrana, amb diferents entitats i especialistes en la temàtica.

A la taula rodona hi participaran: Anastasiia Kravets, presidenta de l’Associació d’Ucraïnesos a Andorra; Ramon Tena, director de Dialoga i mediador en resolució de conflictes; Jordi Fernández, director de Creu Roja Andorrana; i Pol de Vilallonga, tècnic del Servei d’atenció a persones refugiades del Ministeri d’Afers socials.

La data límit per inscriure’s a les activitats (a través d’aquest enllaç) és el 22 d’abril i l’aportació mínima per participar a la jornada és de 10 euros.

La comissió UdA Solidària, composta tant per membres del personal com per estudiants, té com objectius activar la solidaritat i la cooperació de la comunitat universitària, promoure el voluntariat universitari i donar suport a projectes d’entitats sense ànim de lucre.

Darrera actualització: 17 d’abril de 2024