Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La promoció del 2022 celebra la fi dels estudis en un emotiu acte

La promoció del 2022 celebra la fi dels estudis en un emotiu acte

Després de dos anys sense poder-se dur a terme a causa de la Covid-19, la Universitat d’Andorra (UdA) ha celebrat aquest divendres 1 de juliol l’acte de fi de carrera de la promoció que aquest 2022 ha acabat els estudis reglats presencials. Hi ha participat un total de 64 estudiants dels bàtxelors de Ciències de l’educació, Infermeria, Administració d’empreses i Informàtica, i del Diploma Professional Avançat (DPA) en Administració i finances. Els participants han rebut l’orla i la beca, una banda de roba que simbolitza el final d’aquesta etapa formativa a l’UdA, en un emotiu acte que ha servit per celebrar d’una manera festiva i en companyia de familiars i amics la finalització dels estudis.

Els futurs titulats han estat rebuts a l’auditori Claror per la directora del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació, Virginia Larraz i el director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics, Josep Fortó. Els estudiants de cada carrera han escollit un docent com a padrí de promoció, que els ha dirigit unes paraules de felicitació. També s’han projectat vídeos que recollien les experiències viscudes durant els anys de formació, i un portaveu dels estudiants de cada carrera ha pronunciat un parlament d’agraïment. Cada un d’ells ha destacat l’impacte que ha tingut la Covid-19 en els seus estudis universitaris. I és que portaven poc més d’un semestre a l’UdA quan va esclatar la pandèmia, que els va obligar a continuar les classes en format virtual, i a haver de seguir, posteriorment, les estrictes mesures de seguretat que s’han allargat fins a principis del darrer semestre de les seves carreres.

Més enllà d’aquest acte festiu de comiat, el lliurament oficial de títols d’Estat als graduats de tots els cicles, de mans de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2022-2023 i de graduació de la promoció 2022, previst per al proper 29 de setembre.

Data de publicació: 1 de juliol de 2022