Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La Universitat d’Andorra, a la 10a fira Univers Jove

La Universitat d’Andorra, a la 10a fira Univers Jove

La Universitat d’Andorra (UdA) va participar per cinquena vegada, el dimarts 20 de febrer, a la fira de l’ensenyament del Ripollès, Univers Jove, que enguany arribava a la desena edició. La voluntat de l’UdA era fer conèixer la seva oferta educativa entre els estudiants de 4t d’ESO i batxillerat de les comarques catalanes properes, a les portes de l’inici del període de preinscripcions per al curs vinent, que es va obrir aquest passat 4 de març.

La fira Univers Jove, que se celebra al pavelló de Ripoll, es considera una de les fires educatives més importants de Catalunya. Enguany, comptarà amb una seixantena d’estands, amb les universitats, com l’UdA, i una representació de la formació professional de fins a set comarques catalanes, a més d’altres centres que ofereixen cursos o formacions més específiques, com és el cas de l’ensenyament de llengües.

L’objectiu de la iniciativa és donar als joves les mateixes opcions que puguin tenir els que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona pel que fa a orientació educativa. També s’hi ofereixen serveis d’orientació laboral, assessorament per a l’emprenedoria, atenció personalitzada, demostracions en directe i taules rodones dinamitzades.

Més informació: www.universjove.cat

Data de publicació: 19 de febrer de 2024
Darrera actualització: 7 de març de 2024