Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La Universitat d’Andorra torna a la fira Univers Jove del Ripollès

La Universitat d’Andorra torna a la fira Univers Jove del Ripollès

La Universitat d’Andorra (UdA) participa per tercera vegada, aquest dimarts 15 de febrer, a la fira de l’ensenyament del Ripollès, Univers Jove, que enguany recupera la presencialitat i arriba a la vuitena edició. La voluntat de l’UdA és fer conèixer la seva oferta educativa entre els estudiants de 4t d’ESO i batxillerat de les comarques catalanes del Ripollès, Osona, la Garrotxa, la Cerdanya i l’Alt Empordà, a les portes de l’inici del període de preinscripcions per al curs vinent, que s’obrirà el proper 7 de març.

Univers Jove, que se celebra al pavelló de Ripoll de les 9.30 a les 14.30 hores, es considera una de les fires educatives més importants de Catalunya. Enguany, el nombre d’estands es reduirà sensiblement però de manera volguda. Si bé el 2020 es va fregar la seixantena, en seran 52, per complir les mesures sanitàries i habilitar també una entrada i una sortida al recinte diferenciades.

L’objectiu de la iniciativa és donar als joves les mateixes opcions que puguin tenir els que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona pel que fa a orientació educativa. També s’hi ofereixen serveis d’orientació laboral, assessorament per a l’emprenedoria, atenció personalitzada i dinamitzacions i demostracions en directe.

Més informació: www.universjove.cat

Data de publicació: 14 de febrer de 2022