Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La Universitat d’Andorra estrena web

La Universitat d’Andorra estrena web

Image

La Universitat d’Andorra estrena des d’aquesta setmana el seu nou portal web, que es manté a la mateixa adreça que l’anterior pàgina: www.uda.ad. A banda d’una renovació important del disseny gràfic, el nou web permet un millor accés a tota la informació que genera la institució, ja que els continguts hi apareixen molt més ben ordenats, i amb la possibilitat de fer cerques per paraules. En total, inclou prop de vuitanta seccions diferents, dividides en cinc grans apartats: Universitat, Estudis presencials, Estudis virtuals, Extensió universitària i Recerca

D’alta banda, com a novetat, a la portada es destaquen les notícies més importants relacionades amb la universitat pública andorrana, a més d’una presentació de les formacions que s’han creat més recentment. També s’hi pot consultar l’agenda d’actes.

Com a eina d’usuari, el web de la Universitat d’Andorra és, finalment, el canal a través del qual es tramiten les preinscripcions. Per als qui ja són membres de la comunitat universitària, es converteix en una porta d’entrada que dóna accés al Campus Virtual (Intranet) i als catàlegs de la Biblioteca.